bg

Over prefab

Prefabricage woningen hebben veel voordelen. De grootste hiervan zijn:

Duurzaamheid

De huizen en appartementen van Woodhouse Systems voldoen aan de BENG-norm en zijn daarmee extreem duurzaam. Door de toepassing van hout en mogelijke dakbedekking, kunnen zij als CO2 buffer dienen. De woningen worden beton- water- en gasloos gebouwd. Daarmee zijn zij compleet recyclebaar. Door de ingenieuze bouwwijze scoren zij goed op het produceren van stikstofmonoxide en kunnen in de gebruikersfase dienen als CO2 opslag. Door de bewuste keuze van de materialen wordt er bijna geen water in de woning gebracht, dit draagt direct bij aan een optimaal wooncomfort.

Bouwtijd

De Woodhouse Systems zijn al compleet uitgedacht, hierdoor sla je de vaak lange ontwerpfase over. De voorgevel kan worden aangepast aan de omgeving, maar alles achter de voorgevel staat vast. Dat heeft als voordeel dat de huizen snel door de ontwikkelingsfase kunnen. Omdat er geen beton of andere watergebonden producten worden toegepast is een snelle montage tijd mogelijk.  De woningen kunnen als ruwbouw pakket of in kant en klare uitvoering worden geleverd.

Kostprijs

Omdat de woning compleet is uitgeëngineerd, creëer je een efficiënt kostenplaatje. Door de vaste structuur, de snelheid en doelgerichte systeembouw blijven de kosten laag. Naast duurzaamheid, bouwtijd en kostprijs biedt dit ook helderheid. Je weet precies wat je krijgt en dat is praktisch in alle mogelijke opzichten.

Onze modelwoningen bekijken?

Bezichtiging aanvragen