bg

Modelwoningen / Conceptwoningen

Uniek aan het A&T systeem is dat de woningen en appartementen geheel van hout zijn en aan de Bengnorm voldoen. De woningen zijn semi-prefab en juist door de balans tussen fabrieksmatige en montage werkzaamheden komt ment tot een optimaal resultaat in zowel productietijd als milieubelasting. Hiermee geeft A&T Woodhouse Systems antwoord op de vraag naar betaalbare, innovatieve, ecologische woningen gericht op de toekomst.

Modelwoning seriematige toepassing

De conceptwoning van A&T Woodhouse Systems is een ruime woning met een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een zolder. Dusdanig ontworpen dat je de woningen kunt spiegelen en schakelen en kunt toepassen als twee-onder-een-kapwoning of als rijtjeswoning. Door de ruime keuze in de gevel- en dakafwerking houdt men toch een moderne uitstraling.

Appartement

De conceptstudio is een tweekamerwoning bestaande uit een unit van 6 bij 7 meter. Koppelbare schakel-units in een complete houtuitvoering, duurzaam, praktisch en modern.

Medio mei 2022 gaan wij starten met de bouw van twee proefwoningen op het fabrieksterrein in Oss. Dit om ervan verzekerd te zijn dat we een oplossing vinden voor alle eventuele knelpunten die we tijdens de montage zouden kunnen tegenkomen. Deze twee proefwoningen zullen dan na de realisatie als modelwoning fungeren.

Onze modelwoningen bekijken?

Bezichtiging aanvragen